Monday, July 10, 2006

Приходьте до Верховної Ради України у вівторок, 11.07.06 на 9.30

As per maidan.org:

ТРЕБА ВСТАТИ І ВИЙТИ!

Громадянине! Українцю!

Півтора роки тому ми вийшли на Майдан, на сотні Майданів по всій Україні, вимагаючи правди, свободи і справедливості. Тоді ми думали, що перемогли: перемогли кучмізм, перемогли фальсифікаторів, перемогли бандитів.


Але залишилася незмінною злочинна Система, побудована на брехні, корупції, беззаконні, використанні влади заради грошей, а не заради інтересів людей. Система, що перемелює слабких людей, що потрапляють в її лещата, на негідників, Система, що приводить до влади нечесних, безпринципних, а часом просто злочинців та зрадників. Система, що пригнічує гідність людини, нехтує права і свободи. Система, яка ставить перед нами вибір – або ми зруйнуємо її, або вона закреслить наше майбутнє, майбутнє наших дітей, майбутнє України.

Якщо ти, незалежно від віку, професії, мови, етнічного походження, тощо хочеш бути вільним громадянином вільної правової держави, а не безголосим підданим олігархічного паханату, якщо ти хочеш жити в Європі, а не на сірому постсовєцькому просторі – вічній сфері чужих інтересів, якщо ти вважаєш порушення закону злочином, непрозорі підкилимні домовленості політиків – брехнею, то ми з тобою однієї крови!

Натхненні немічністю та пасивністю теперішнього керівництва, ті самі сили, котрих ми перемогли у 2004, сьогодні планують продовжити “дєрібан” України. Ми маємо їх зупинити. Ми скажемо їм, що ми про них думаємо і чого ми вимагаємо від тих, хто нашою волею прийшов до влади внаслідок Помаранчевої революції.

МИ ВИМАГАЄМО:

- Невідкладного формування дієздатного складу Конституційного Суду України – у термін не пізніше кінця липня 2006 року. Невиконання цієї вимоги Верховною Радою у будь-якій конфігурації ми розцінюватимемо як узурпацію влади.

- Негайного формування “Нашою Україною” та Блоком Юлії Тимошенко єдиного блоку - жорсткої опозиції до регіонально-комуно-соціалістичної влади – на засадах спільних підходів до ключових питань державної політики та очищення від колаборантів, задля перемоги на чергових чи позачергових парламентських виборах.

- Об’єднання у широкому громадянсько-політичному русі всіх українських демократичних сил, створення центрального та регіональних штабів за участи громадян, що не зрадили ідеали Майдану – для системної протидії комунобандитському реваншу.

- Виконання Президентом України Віктором Ющенком своїх функцій гаранта Конституції щодо унеможливлення формування виконавчої гілки влади нелегітимним шляхом.

- Розпуску Верховної Ради України у разі, коли новий уряд не буде сформовано вчасно та у суворій відповідності з Конституцією України та регламентом Верховної Ради.

Ми нікому не дозволимо порушувати наші права, свободи і інтереси. Ми нікому не дозволимо порушувати закон. Ми нікому не дозволимо торгувати Україною!
Всі, для кого Вільна Україна – святі слова; хто має за справу честі боротьбу за правду, свободу, справедливість, власну гідність – приходьте до Верховної Ради України у вівторок, 11.07.06 на 9.30.


Ми не “помаранчеві”. Наші кольори – синій і жовтий. Пов’яжи на ознаку громадянської солідарності синьо-жовту стрічку.

НАС БАГАТО – НАС НЕ ПОДОЛАТИ!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Альянс "Майдан"

------------
Увага! Тут відповіді на питання "Що Робити!" в умовах політичної кризи в Україні.

Крок 1. Розповсюдьте скрізь, де тільки можете, ці заклики на мітинг на вівторок:

ТРЕБА ВСТАТИ І ВИЙТИ! (укр)
http://maidanua.org/static/viol/1152476229.html

НАДО ВСТАТЬ И ВЫЙТИ! (рос)
http://maidanua.org/static/viol/1152476180.html

Кияни! Приходьте на 9:30 до Верховоної Ради всі!


Крок 2. Розповсюдьте текст цього звернення
http://maidanua.org/static/mai/1152491637.html
серед знайомих політиків, депутатів, журналістів.
Вихід є! І хай про це знають всі!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home